Vejret i juni i New York

Vejret i juni i New York bliver varmere og langt mere tørt i New York. Foråret er for længst ovre og mere sommerlige temperature strømmer til New York og giver en dejlig lun temperatur, også om natten.

Juni måneds gennemsnit-temperatur er 22 ° C, med op til 27 ° C om dagen hvor det er varmest og ned til 13 ° C om natten. Vejret i Juni i New York er bestemt en fantastisk måned at besøge byen.

Den varmeste temperatur målt i New York i Juni er 37° C, men sjældent opleves så høje temperature i New York.

Solskinstimer i juni, New York

I gennemsnit bringer juni i New York omkring 11 timers solskin – hver dag! Det er to timer mere hver dag end maj. På en gennemsnitlig dag er himlen klar eller for det meste klar 31% af tiden. Delvis overskyet 14% og skyet / overskyet 52%.

I løbet af juni-måned falder der gennemsnitligt 98 mm regn, fordelt mellem 13 dage med dage – det er lidt mindre end i maj. Selvom der er nedbør på mere end 1/3 af dagene i juni, er der oftest tale om korte byger, men husk altid praktisk tøj, da der er en god chance for at du oplever en smule nedbør i løbet af din ferien. Vær forberedt og tag en lille paraply med dig på ferien.

Ser man på statistikken for nedbør i juni, falder risikoen som måneden udvikler sig (44% fra start og falder ned til 41% den 30. juni). De mest almindelige former for nedbør, du bør forvente at opleve i New York i juni, er let regn (som sker på 43% af dage med nedbør), moderat regn (28%), tordenvejr (14%) og kun 10% chance for kraftig regn.

Vejret i juni i New York er den perfekte måned for besøgende der ønsker, at udforske byen og se seværdighederne i solskin og i sommerlige temperaturer. Det er ikke nogen dårlig idé, at pakke din kuffert med lidt varmt tøj, samt en praktisk jakke, sammen med dit sommertøj.

Hvis du elsker solskin og vil besøge New York, når temperaturen stadig er en behagelig sommertemperatur, vil vi klart anbefale juni måned. Går du efter den varmeste måned, anbefaler vi du ser vejrudsigten for juli i New York.