Vejret i juli i New York

Vejret i juli i New York er oftest årets varmeste måned i New York. Folk strømmer til byens mange parker, hvor frokosten og weekenden bruges på et tæppe i Central Park. Det kan blive lidt varmt i gaderne, når solen for alvor bager ned.

Juli måneds gennemsnit-temperatur er 25 ° C, med op til 29 ° C om dagen hvor det er varmest og ned til 18 ° C om natten. Med så flotte temperaturer, er juli en fantastisk tid, at besøge New York i sommerferien.

Solskinstimer i juli for New York

I gennemsnit bringer juli hele 11 timers solskin – hver dag! Det samme som vejret i juli i New York, men hele to timer mere end vejret i maj. På en gennemsnitlig dag er himlen klar eller for det meste klar 30% af tiden. Delvis overskyet 14% og skyet / overskyet 51%.

I løbet af juli-måned falder der gennemsnitligt 101 mm regn, fordelt mellem 13 dage med nedbør – det er lidt mere end i juni. Selvom der er nedbør på mere end 1/3 af dagene i juli, er der oftest kun tale om meget korte eller enkle byger, så husk altid lidt let praktisk tøj, da du nemt kan opleve en regnbyge i løbet af din ferien. En lille taske-paraply kan med fordel pakkes med i din kuffert.

Ser man på statistikken for nedbør i juli, falder risikoen som måneden udvikler sig (44% fra start og falder ned til 41% den 30. juni). De mest almindelige former for nedbør, du bør forvente at opleve i New York i juli, er heldigvis kun let regn.

Juli er sol og sommer i New York

Vejret i juli i New York er den perfekte måned for besøgende der ønsker, at udforske byen og se seværdighederne i solskin og i dejlige sommerlige temperaturer.

Du vil sikkert opleve, at det kan blive lidt hedt til tider, blandt de mange højhuse. Sørg altid for masser af væske og en tiltrængt pause, i de frodige parker. Nyd f.eks. frokosten i charmerende Bryant Park, midt mellem højhusene og nyd din mad med udsigt til Empire State Building.