Upper East Side er stedet for de elegante og velhavende indbyggere – byens elite bor her. Der er en helt særlig stemning i bydelen, som emmer af kultur og shopping. Det er også her du finder Museum Mile, bestående af verdensførende kunstinstitutioner som The Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum, Neue Galerie og Frick Collection.

Trænger garderoben til et løft med det rigtige mærker? Og er pengepungen til de tunge mærker, så er Upper East Side det rigtige sted at slå sig løs! Du finder naturligvis de helt rigtige mærker, side om side.

Det er naturligvis gratis at kigge (og drømme), så hvorfor ikke slå et smut forbi de luksuriøse butikker, bevogtet af jakkesæt-klædte vagter, som høfligt byder velkommen i butikken, mens han holder døren. Du finder mærker som Valentino, Alexander McQueen, Christian Louboutin, Hermès, Céline

Upper East Side har naturligvis også en blød side. I en skærende kontrast til de tunge museer og eksklusive butikker, ligger Central Park Zoo blødt placeret i kanten af Central Park. Parken er den eneste af sin art på Manhattan, og er måske lidt lille, området taget i betragtning. Men ikke desto mindre byder parken på dyr fra arktiske egne med pingviner og isbjørne, til frodige regnskove, hvor tropiske fugle flyver frit.