Broadways show nummer 1: The Lion King! Forestillingen er baseret på den elskede Disney-klassiker “Løvernes Konge”. Fortællingen sender dig til den afrikanske savanne, hvor du møder den unge løveprins Simba, som kæmper for at genvinde hans trone, efter tragedien med sin far. Forestillingen er en visuel genistreg fortryller og fortæller The Lion King på Broadway historien, med fantastiske scener og kostumer.

Hele forestillingen blev oprindeligt bragt til live af den visionære instruktør Julie Taymor. Hun genopbyggede historien helt fra bunden og skabte de overdådige kostumer, som med dukker bringer “dyrene” til live.

Det hele krydres naturligvis af den fantastiske musik fra filmen, som er produceret af Elton John og Tim Rice, (behøver vi nævne “Hakuna Matata” og “Circle of Life”?), krydret med nogle nye numre.

Lige siden første forestilling tilbage i 1997, har The Lion King forblevet en af ​​New Yorks absolutte blockbusters og must-see broadway-show. Derfor finder du desværre ikke nedsatte billetter til denne forestilling i TKTS billetsalg.

Information om “The Lion King” Broadway

Forestillingens tider:

Tirsdag:    19:00
Onsdag:   19:00
Torsdag:  20:00
Fredag:   20:00
Lørdag:   14:00 og 20:00
Søndag:  13:00 og 18:30

Tjek altid den aktuelle spilletid på din billet.

Billetpriser “The Lion King” Broadway New York

Priserne starter fra omkring 117$ (cirka 750 danske kroner alt efter dagskursen) og varierer i pris, alt efter placeringen i salen, til priser efter dag på ugen samt generel efterspørgsel.

Billige broadway billetter med rabat

Desværre er der ikke rabat på restbilletter til The Lion King, da forestillingen ikke en del af ordningen med TKTS, hvor de overskydende billetter sættes til salg i TKTS-billetboderne fra middag og frem, til forestillinger samme aften.

Hvis du overvejer et billigere alternativ, er det bestemt værd at overveje TKTS-billetboderne på Time Square eller ved en af deres andre placeringer på Manhattan og Brooklyn. Ofte finder du shows til 30% – 50% rabat til aftensens shows, på populære broadway-klassikere som f.eks. “Phantom Of the Opera”.

Vores bedste råd er derfor, at købe billetterne online og i god tid.
Køb altid kun fra det officielle site.