Få det helt rigtige hotel i New York, med den rette placering og til den bedste pris.

Udvalget af hoteller i New York er meget stort, men priserne er skyhøje. Det skyldes naturligvis de millioner af turister, der hvert år ligger vejen forbi den fantastiske storby.

Men bare rolig – vi giver dig her vores bedste rejsetips og tricks til, at booke et billigt hotel i New York.

1. Hotel I New York med ekstra rabat.

Det kan betale sig, at booke et billigt hotel online. I samarbejde med Hotels.com kan du aktivere en ekstra rabat, direkte her hos Hotels.com.

> Aktiver rabatten hos Hotels.com ved at klikke her < (Åbner i nyt vindue)

Du vil nu se rabatten trækkes direkte på New York hotellerne, når du har indtastet dine rejsedatoer.

2. Hotellets beliggenhed.

Når du booker et hotel i New York er det altid en rigtig god idé, at sikre en central placering. Specielt hvis din tid er knap i New York, anbefaler vi en central placering med gåafstand til de seværdigheder du ønsker at besøge.

Prisen centralt er ofte lidt over niveau for resten af Manhattan, New York. Det kan derfor være et godt økonomisk træk, at vælge et hotel lidt syd for Time Square. Ofte kan du finde gode tilbud i den sydlige del af Manhattan, tæt ved Wall Street. Se gerne på hotels.com kortet efter den nærmeste subway-station, da den forbinder dig til hele Manhattan og Brooklyn.

Læs også: Billige rejser til New York

Undgå at booke i New Jersey, med mindre du booker tæt på togstationerne, som vil føre dig direkte til Penn Station, Manhattan.

Brug vores kort over New York til at danne dig et overblik over New York og Manhattan.

3. Hotellets stjerner og kvalitet.

Det er forkert antaget, hvis du tror hotellets stjerner fortæller dig, hvilken stand hotellet er i. Stjerner tildeles et hotel efter de services som er tilstede og tilbydes hotellets gæster. Du kan derfor sagtens opleve et slidt hotel som er 4-stjernet. Det er derfor vigtigt du benytter dig af andre kunders oplevelser på hotellet.

Ud for hvert hotel vil du opleve, at kunder har vurderet dit valgte hotel. Gå efter de seneste anmelder, for at danne dig et billede af kvaliteten af dit værelse, beliggenhed og serviceniveauet på hotellet.

Klik her for at booke hotel med ekstra rabat nu.

Vi anbefaler at gå efter et 3-stjernet hotel eller derover, for den bedste komfort og oplevelse. Bemærk at hotelværelserne i New York generelt er meget små.

4. Prisgaranti på hoteller.

Flere og flere hoteller tilbyder gratis afbestilling og prisgaranti. Det kan du udnytte til din fordel. For hvornår er det rigtige tidspunkt at booke hotelværelset på, så du får den bedste pris mens der stadig er ledige værelser? Med prisgaranti undgår du det problem. For ramte du ikke lige det rigtige tidspunkt, så prisen falder eller der kommer et tilbud, ja så refunderes prisforskellen.

Har du booket med gratis afbestilling, ja så kan du frit vælge et andet hotel så længe du afbestiller inden 24 timer før ankomst. Så finder du en bedre hotel deal i New York, ja så booker du bare og afbestiller dit oprindelige værelse.

Klik her for at booke hotel med prisgaranti.