Century21: Manhattens designer outlet nummer 1!

I mere end 50 år har Century 21 Department Store i Lower Manhattan, været fast leverandør af varer fra top-designere, men med op til 65% rabat! Du kan finde alt fra mande-, kvinde- og børnetøj, til fodtøj, tasker, tilbehør og meget meget mere.

Selvom mange produkter er udgåede produkter og forkerte størrelser, finder du stadig lækre ting på hylderne. Butikkerne er et must-see for turister og en naturlig del af shoppinglivet for de lokale newyorkere. Kom ind og spar penge på stort set alle de bedste og mest kendte designere.

Du finder produkter fra kendte designere som: Marc Jacobs, Michael Kors, Chanel, Gucci, Calvin Klein, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og mange flere.

ILNY-TIP: Besøg Century 21 en af dine første dage i New York, hvis du skal købe tøj i New York. Så undgår du, at købe til overpris i de normale forretninger. Husk du altid kan få pengene tilbage i kundeservice.

Bliv ikke overrasket hvis du ser en berømthed eller to, det er nemlig ikke et tabu at handle i Century 21, selvom det mest kan betegnes som et top-designer outlet.

Tag også en tur til det fashionable Upper West Side og shop I den nyeste Century 21 placering på Lincoln Square.

Snyd ikke dig selv for fantastiske tilbud på de mest kendte design-mærker.

Oftest vil du finde de største rabatter på amerikanske tøjmærker, i forhold til danske butikspriser.

Du finder butikkerne her:

22 Cortlandt St.
Manhattan, NY 10007

1972 Broadway (Bway/66)
Manhattan, NY 10023

Besøg også deres website her c21stores.com