Billige Rejser til New York? Sådan gør du!

Hvordan finder du de billige rejser til New York? ILoveNewYork.dk giver dig her en effektiv guide i jagten.

Det er ingen hemmelighed, at det kan være en bekostelig affære, at rejse til New York. Vælger du en pakkerejse hos de kendte rejseselskaber, vil du sikkert opleve priser op mod 15.000 kr. pr. person. Vel at mærke for et hotel med mindre god placering.

Senest har dealsites kastet sig over New York som en af deres absolutte favorit-destinationer. Med løfter om billige rejser til New York og besparelser på op mod 50%, lokker de ofte nybegyndere med høje og urealistiske førpriser. Oftest vil du opleve, at hotellerne er oftest placeret ude for Manhattan og fjernt fra subwayen, hvilket resulterer i et ophold hvor der bruges længere tid på transport, end selve oplevelsen af New York. Dealrejserne er ofest placeret i lavsæson-perioder (januar, februar og start marts).

….Men hvad er tricket til at finde billige rejser til New York? Simpelt og enkelt: book det hele selv! Måske lyder det avanceret, men vi har selvfølgelig et par tricks og gode råd, som vil hjælpe dig i jagten på de billige rejser til New York.

Billige flybilletter til New York.

Faktisk er prisen på flybilletter til New York historisk lave. Takket være hård konkurrence og høj kapacitet, er du sikret en flybillet til 2.500-3.200 kr. inkl. baggage året rundt (dog på nær sommerferien i juli måned).

Du kender med garanti Google, men kender du Google Flights? Hvis ikke skal du straks besøge google.dk/flights. Benyt muligheden for at søge bredt med afgange fra flere lufthavne til alle lufthavne i New York (LaGuardia, Newark og JFK). I feltet “Hvor vil du hen” taster du “NYC” og vælger “NYC New York City, NY (alle lufthavne)”. Er du fleksibel og går efter den billigste tur, så klik på “Fleksibel” når du vælger afrejsedato.

Har du overvejet at tilføje en mellemlanding i din søgning? Det vil ofte give dig en besparelse på mellem 300-1.000 kr. og kan gøres elegant uden lang ventetid. F.eks. med KLM/Air France med mellemlanding i Amsterdam eller Paris eller Air Canada med mellemlanding i Toronto. Bruger du Google Flights så klik på “Mellemlandinger” og vælg “Op til 1 mellemlanding”.

Billigt Hotel i New York.

Nu bliver det måske en smule mere omfattende. Men fortvivl ikke, for hotellet er der du vil opleve den største mulighed for en billig rejse til New York. Vi anbefaler du finder et godt tilbud på hotel, FØR du booker flybilletter.

Vi anbefaler du benytter de store hotel-bookingsites som Hotels.com. Har du fleksible datoer, kan det godt betale sig, at lave flere søgninger på forskellige dage.

Sortér altid efter laveste pris og vælg stjernerne efter din bekvemmelighed. Bemærk at hotellets pris varierer efter hvad ugedage du booker på. Ofte er business-hotellerne billige i weekenderne.

Går du til køb på Hotels.com på et hotelværelse, kan du se udspecificeret hvad hotellet koster på de enkelte nætter. Brug det til at vælge de billigste dage, hvis du har fleksible rejsedage.

Opret en prisagent på hotellet (kun på Hotels.com) og følg med i udviklingen på værelsesprisen. Vælger du betal ved ankomst har du ofte afbestilling helt frem til afrejse. Det muliggør at du kan ombooke, såfremt der dukker et bedre tilbud op. Bemærk at du ikke kan bruge rabatkuponer samt at dine “Welcome Rewards” nætter manuelt skal refunderes til din konto ved at kontakte kundeservice.

Tjek altid prisen på værelset inden du booker, på eksempelvis Momondo.dk og Trivago.dk. Så er du sikker på du får de billige rejser til New York.

Glem ikke at aktivere rabatkoden til Hotels.com her.

Billig transport fra lufthavnen til Manhattan

Den billigste transport fra lufthavnene til Manhattan, er oftest den offentlige transport. Det kan være i form af subway eller bus. Er du mere bekvemmelig er taxa eller chaufførservices at foretrække, da de ofte er rimelige i priserne.

Vi anbefaler altid at tjekke priserne på Blacklane chaufførservice, inden afrejse. Blacklane tilbyder gratis, at hente dig helt inde i lufthavnen med et skilt og følge dig hen til bilen. Ofte til samme pris som en lokal taxa.

Læs mere om lufthavnstransport til manhattan her.