Det er ikke svært at få billige billetter til Broadway shows i New York. Faktisk kræver det bare en smule tålmodighed, at få billetterne med 30 til 50% rabat på dagen!

Vi har derfor lavet denne guide til dig, som vil minimere ventetiden i køen og samtidigt få det bedste udvalg af billetter, til de fleste Broadway-shows i New York. Desværre gælder rabatten ikke de meget populære shows fra Disney (The Lion King samt Aladdin). Du kan dog få rabat på de mange off-broadway shows.

Billige billetter til Broadway-shows

Hele “hemmeligheden” bag de billige billetter til Broadway-shows, kaldes “TKTS“, som er det officielle sammenslutning bag showene på Broadway i New York. Med nedsatte billetter fra TKTS får du mulighed for, at opleve de fantastiske shows, til langt mere spiselige priser.

Fra middagstid kl. 12:00 frem til showstart, kan du nemlig få op til 50% rabat til aftenens forestillinger, når du køber din billet til samme aften. Oftest er der minimum 20-30% rabat, men de fleste forestillinger kører med 50% rabat.

Hvilke billige billetter til Broadway?

Hos TKTS kan du købe billetter med 30% til 50% rabat, til følgende forestillinger (med forbehold for ændringer efter sæson mv.):

– Phantom Of The Opera
– A Bronx Tale The Musical
– Anastasia
– Beautiful: The Carole King Musical
– Cats 7:00 PM
– Charlie and the Chocolate Factory
– Chicago
– Hello, Dolly!
– John Leguizamo, Latin History for Morons
– Junk
– Kinky Boots
– M. Butterfly
– School of Rock
– The Play That Goes Wrong
– Waitress
– War Paint

Se altid aktuelle shows og tider her på dette link.

Priser på Broadway Shows?

Det er ikke billigt at se shows på Broadway, New York. Faktisk ligger en billet fra ca. 1.000 danske kroner og op til 1.800 kr., alt efter sædevalg og forestilling. I den høje ende finder du Disneys populære “Blockbusters” – The Lion King og Aladdin.

Køber du billige billetter til Broadway shows på dagen hos TKTS i billetboderne, så vil du typisk skulle betale omkring 400 til 900 kr. pr. billet. Priserne varierer alt efter placering i salen, forestilling – samt dagens aktuelle rabat. Du ser altid aktuelle tilbud på dagen på TKTS-skærmene foran billetkontoret eller på dette link.

Køb dine TKTS billetter her (TIP!)

Mange turister begår den store fejl, at vælge billetboderne på Time Square. Det er naturligt med den centrale placering og de mange billetboder. Men faktisk kan du spare din ferie for ventetid på over en time til halvanden, ved at besøge en af de to andre billetkontorer ved Lincoln Square lidt west for Central Park eller South Port på Syd-Manhattan tæt ved Wall Street. Er du i Brooklyn, finder du det fjerde TKTS billetkontor der, ligeledes med væsenlig kortere ventetid end TKTS Time Square.

Adresserne til TKTS boderne er:

TKTS Time Square
Placeret “under den røde trappe på Time Square
Father Duffy Square at Broadway and 47th Street.

TKTS South Street Seaport
På hjørnet af Front and John Streets, på 190 Front Street.

TKTS Lincoln Center
Ved David Rubenstein Atrium på 61 West 62nd Street.

TKTS Downtown Brooklyn
Ved 1 MetroTech Center på hjørnet af Jay Street og Myrtle Avenue Promenade.

Se TKTS-billetboderne og få rutevejledning på et “Google Maps”-kort her.